Nieuws

15 oktober 2009

Steeds vaker worden onze streng geselecteerde medewerkers ook ingehuurd voor andere werkzaamheden, recentelijk in de vorm van gastheren, bijvoorbeeld beursvloermedewerkers voor de vastgoedbeurs Provada en de Autorai.

Representativiteit en de integere vorm van welbespraaktheid van onze medewerkers, twee belangrijke peilers bij ons strenge selectieproces, komt onze klanten ook goed van pas voor andere soorten dienstverlening.

4 oktober 2009

Vanwege een toenemende vraag naar chauffeurs in Vlaanderen, heeft er een grote selectie ronde plaatsgevonden waar enkele goede Belgische medewerkers geselecteerd zijn. Dit geeft ons bedrijf nog meer dekking wat betreft chauffeurs en op deze manier kunnen wij uw vraag naar chauffeurs nog beter uitvoeren.

6 september 2009

Maar liefst elf chauffeurs zijn in de zomermaanden naar vakantiebestemmingen van onze klanten afgereisd om de auto en de bagage vooruit te brengen, en deze later weer op te halen. Behalve de Benelux werden Duitsland, Spanje, Frankrijk en Portugal, maar ook Italië en Zwitserland door onze medewerkers doorkruist.

1 juli 2009

Na een interessante periode van nauwe samenwerking, is 1 juli de definitieve datum waarop het bedrijf A-ON Chauffeursdiensten onderdeel wordt van Chauffeursnet. De eigenaren en medewerkers van A-ON Chauffeursdiensten en van Chauffeursnet werkten al lange tijd samen. De diensten van beide bedrijven zijn zeer vergelijkbaar en ook de regio waarin ze actief zijn, komt erg overeen.

Voor zowel de klanten van Chauffeursnet als de klanten van A-ON Chauffeursdiensten zal er weinig veranderen, behalve dat de poule van chauffeurs nog groter wordt dan deze reeds was.

Door de fusie zal een grote mate van synergie en slagkracht ontstaan.Klik op de volgende link voor een impressie van A-ON Chauffeursdiensten: www.a-on.nl

18 juni 2009

Gedurende drie dagen leverde Chauffeursnet twee representatieve standmedewerkers voor één van onze relaties op de vastgoedbeurs PROVADA in het Amsterdamse RAI complex.

Er werd tevens een beroep gedaan op Chauffeursnet voor een thuisbrengservice op de openingsavond. Het grote en enthousiaste team van Chauffeursnet medewerkers stuurde maar liefst 21 auto's naar alle (uit)hoeken van het land.

14 april 2009

Chauffeursnet heeft op de Autorai 2009 een standmedewerker geleverd voor een goede relatie.

Onze chauffeurs hebben tevens proefritten begeleid die even buiten het Rai complex op uitnodiging verzorgd werden. Onze chauffeurs, veelal gepassioneerde autoliefhebbers, voelden zich helemaal in hun element op deze beurs, die plaatsvond in de Amsterdam Rai van 1 tot en met 11 april 2009.

3 april 2009

Een Chauffeursnet beroepschauffeur/ beveiliger werd twee dagen lang ingehuurd door één van onze klanten om hooggeplaatste diplomaten te vervoeren in verband met The Afghanistan Conference 2009: A Comprehensive Strategy in a Regional Context in Den Haag op 31 maart.

15 Maart 2009

Voor één van onze klanten hebben we VIP- en pendeldiensten georganiseerd op de jaarlijks internationale kunstbeurs in Maastricht, de TEFAF. Onze klant en zijn relaties werden kundig en veilig vervoerd door medewerkers van Chauffeursnet.

14 maart 2009

Twee chauffeurs van Chauffeursnet vertoeven een week lang in het aangename Cannes, Zuid Frankrijk, omdat hier de jaarlijkse internationale vastgoedbeurs de MIPIM plaatsvindt. De chauffeurs hebben de exclusieve auto's van onze relaties naar de Franse Rivièra gereden om aldaar de klanten en desbetreffende relaties op het vliegveld te ontvangen en in en rondom Cannes veilig en vlot naar de diverse evenementen te chaufferen.

februari 2009

Chauffeursnet rijdt volledig klimaat neutraal. Klik hier voor informatie.

7 oktober 2008

Omdat de organisatie van Chauffeursnet zeer snel groeit en we snel meer ruimte nodig hadden, houdt Chauffeursnet sinds 7 oktober jongstleden kantoor aan de Maliebaan nummer 24-26 in Utrecht. We hebben intrek genomen in het kantorengedeelte boven Meeùs makelaars, op de kruising met de Nachtegaalstraat en de Burg. Reigerstraat. Chauffeursnet is erg blij met deze locatie: onze relaties kunnen nu nog beter ontvangen worden en we hebben zowel het gezellige centrum op loopafstand alsmede een goede ontsluiting op de ringweg via knooppunt de Berekuil.

1 oktober 2008

Per 1 oktober is de organisatie van Chauffeursnet versterkt door het in dienst treden van Jurjen Koopmans als nieuwe compagnon. Jurjen is in september 2008 afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool van Leeuwarden. Hiervoor heeft hij in Groningen een Bachelor behaald in de richting Facility Management. Tijdens zijn studententijd heeft Jurjen veel ervaring opgedaan in het organiseren van grote vervoersprojecten. Ook heeft hij altijd veel als chauffeur gewerkt. Door de sterke groei van Chauffeursnet was het aantrekken van Jurjen Koopmans een noodzakelijke stap, maar het is bovenal een zeer welkome aanvulling op het bestaande team.

1 augustus 2008

Onze nieuwe website is online! Kijk gerust rond en schroom niet contact op te nemen, bijvoorbeeld via ons nieuwe contactformulier, indien u verbeterpunten heeft.

Zomer 2008

Medewerkers van Chauffeursnet zullen deze zomer weer vele malen afreizen naar voornamelijk Zuid Europese bestemmingen om de auto's en de bagage van onze klanten vooruit te rijden en weer op te halen. Zodoende hoeft de klant, veelal met de familie, alleen maar met handbagage in het vliegtuig te stappen om enkele uren later op de vakantiebestemming te arriveren, en doen onze chauffeurs de duizenden kilometers over de autoweg.

Zodoende wordt uw reisduur geminimaliseerd, kunt u zonder veel bagage reizen en kunt u beschikken over uw eigen exclusieve auto.